Video:

MORTSEL – Ongelooflijk wij hadden een aangenaam gesprek met de twee leuke dames van Kom Moi, Kiala en Christale.

Deze dames hebben het voormalige KBC kantoor omgetoverd tot een professioneel atelier. Het leuke is ook dat je nog altijd ook kennis kan maken met de zware kluisdeur die deze dames bewaard hebben.

Wat je daar kan volgen en wanneer ect. dat leggen ze zelf met heel veel passie graag zelf uit.

www.kommoi.be

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten