Video:

EDEGEM-MORTSEL-RUPEL – Vandaag stelde de politiezones HEKLA – RUPEL – MINOS een nieuw project voor, Diefstalpreventieadvies voor en door burgers.

Dit is een heel interessante samenwerking op gebied van woninginbraken.

Meer uitleg hierover kan U bekijken in filmpje.

Er zijn ook drie infomomenten voorzien:

zaterdag 26 maart 10U00 PZ RUPEL – Jozef Van Cleemputplein 5 – 2850 Boom – Telefoon: 03 / 443.09.00

Dinsdag 22 maart 20U00 PZ MINOS – Drabstraat 174 – 2640 Mortsel – Telefoon: 03 / 451.98.30

Donderdag 24 maart 20U00 PZ HEKLA – Prins Boudewijnlaan 43a – 2650 Edegem – Telefoon: 03 / 444.00.00

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten