Video:

Flyer:

MORTSEL – Aanstaande zaterdag 13 november om 20U00 en zondag 14 november 15U00 is er een concert “Een reis rond de wereld in tachtig minuten”

van vzw De Kompanie en dit ten voordelen voor hun nieuw woonprject.

Dit concert vind plaats in de Sint-Benedictuskerk – Dorpstraat 1 – te Mortsel. Voor tickets en meer info, zie flyer.

Ook meer info over het mooi woonproject van vzw De Kompanie vindt u terug in bovenstaand filmpje: bekijk het interview!

Website: https://dekompanie.net/

Tekst: Yadi Media

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.