Fotol:

BOECHOUT – Goed nieuws voor alle Boechoutse kinderen, want op zaterdag 26 november komen de Sint en zijn Pieten aan in sportpark Sneppenbos.

Kinderen kunnen er genieten van een leuke show en op de foto gaan met de Sint. Inschrijven kan nog tot en met 15 november.

 

De gemeente Boechout organiseert op zaterdag 26 november het Sinterklaasfeest. “Alle kindjes zijn die dag welkom in sportpark Sneppenbos. Daar kunnen ze de Sint en Pieten ontmoeten, samen op de foto gaan en genieten van een leuke show. Uiteraard kunnen ze ook hun tekeningen persoonlijk aan de Sint afgeven”, zegt schepen van Jeugd Els Augustinus.

 Programma

 Om 13.30 uur komt het sintgezelschap aan op sportpark Sneppenbos (Vremdesesteenweg 224). Aansluitend is er een show en kunnen de kinderen die dat willen op de foto met de Sint en Pieten. Tussendoor is er randanimatie. Alle kinderen vanaf 2 jaar krijgen een traktatie. Kindjes die enkel op de foto willen met de Sint en Pieten kunnen naar het sportpark komen tussen 10 en 12 uur.

Schrijf je nog tot en met 15 november gratis in via www.boechout.be/sinterklaasfeest of op de vrijetijdsdienst tijdens de openingsuren (maximaal twee volwassenen per gezin). Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.

Persbericht: gemeente Boechout

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.