Video:

MORTSEL – Ook dit jaar voor de  derde keer op rij is er beslist om het carnaval vierdaagse in Maart af te lassen wegens de aanhoudende coronapandemie.

Deze beslissing heeft Lokaal bestuur Mortsel samen met voorzitter Kevin van Asch afgelopen donderdag genomen.

Wij hadden even een gesprek met een aangeslagen Kevin Van Asch (voorzitter Karnamor) voor een reactie.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten