Video:

Collage

EDEGEM – Onder een stralende zon was het ook Pasen voor de viervoeters, van een succes kon zeker wel gesproken worden meen een 150 doggy’s

Lana Provoost, had een bijzonder mooi idee om ook eens Pasen te organiseren voor de honden. dat gebeurde zondag in de hondenweide in Edegem.

Lana is ons welbekend van haar hondenrestaurant in Antwerpen en ook van haar foodtruck voor honden.

je kan alles bekijken in de reportage en ook op onderstaande links.

Hondenrestaurant: https://www.hondenrestaurant.com/

Petpret: https://www.petpret.be/

Tekst: D/V

(klik op foto’s om te vergroten)

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten