Foto:

Op 16 december 2022 rijdt je bus of tram mogelijk niet. Dat is het gevolg van een vakbondsactie. Deze actie is niet tegen De Lijn gericht maar is gericht op maatregelen voor meer koopkracht.

We laten je niet graag in de steek en brengen je daarom nu al op de hoogte. Zo heb je voldoende tijd om alternatieven te voorzien, zoals carpoolen of telewerken. Ook werkten we een alternatieve dienstverlening uit.

Op onze website kan je later vandaag nagaan of je bus of tram zal rijden:

We betreuren ten zeerste de hinder en het ongemak die de vakbondsactie met zich zal meebrengen.

De Lijn

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten