Foto: Sluikstort Statielei

MORTSEL – Het sluikstort neemt alsmaar meer en meer toe in alle steden ook in Mortsel.

Vorige week heeft de Stad Mortsel hier al een 20 a 30 tal grote vuilzakken en dozen opgehaald in dit portaal op de Statielei/Gemeenteplein, en twee dagen later staan e ral terug enkele zakken sluikstort.

Desondanks dat er een openbare camera geplaatst is, blijkt dat sommige personen toch niet af te schrikken.

Er wordt wel dergelijk gecontroleerd en er zijn al adressen gevonden maar toch blijft deze plaats een pijnpunt voor het blijvende sluikstort.

Voor de Stad Mortsel is deze plaats een moeilijk probleem omdat het telkens op privé domein geplaatst word en niet op een openbare plaats

Tekst D/V
Foto’s: copyright Yadi-Media

Sluikstort

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.