Video:

Flyer Expo

MORTSEL – Afgelopen vrijdag was het de vernissage van de Expo tentoonstelling Kunstkring SIRKEL

Ruim 30 kunstenaars stellen meer dan 80 werken tentoon.

Je kan deze mooie expo bezichtigen t.e.m. 23 oktober 2022, telkens op zaterdag 15 en 22/10 van 14U00 tot 18U00 en op zondag 16 en 23/10 van 11U00 tot 18U00.

Waar: Hoeve Dieseghem – Wouter Volcaertstraat 44 – 2640 Mortsel.

Tekst: D/V

Flyer 1

Flyer 1

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.