Foto: ©yadimediagroep

Provinciale domeinen sluiten, stevige windstoten verwacht.

Van vrijdagochtend en –middag (18 februari) tot zaterdagmiddag (19 februari) sluiten de Provinciale Groen- en Recreatiedomeinen voor wandelaars en fietsers,

tot storm Eunice voorbij geraast is. Met aangekondigde windsnelheden boven 100 km/uur is het te gevaarlijk in bossen en natuurgebieden.

Prinsenpark (Retie), Hoge Mouw (Kasterlee), Hertberg (Herselt), De Averegten (Heist-op-den-berg), Vrijbroekpark (Mechelen), Broek De Naeyer (Willebroek), Rivierenhof (Deurne), Vrieselhof (Oelegem) en Kesselse Heide (Nijlen) sluiten helemaal voor wandelaars en fietsers.

 

Ook de Provinciale Recreatiedomeinen nemen voorzorgen. De Schorre sluit zijn bosgedeelte af en het Zilvermeer houdt de dagrecreatie gesloten.

 

De Lilse Bergen en Arboretum Kalmthout houden de situatie ter plekke nauwgezet in de gaten en grijpen in als het nodig is.

De aangekondigde storm Eunice zou in onze provincie windsnelheden halen boven 100 km/uur. Dat zorgt voor te grote risico’s op rondvliegende takken en omgeblazen bomen. De domeinbeheerders vragen dan ook aan de bezoekers om een gepland bezoekje uit te stellen tot de poorten op zaterdagmiddag weer geopend worden en iedereen in veilige omstandigheden kan genieten van het bos en de natuur.

Persbericht: Provincie Antwerpen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten