Foto:

Vandaag begint de zomer! Geen betere dag om het Zomer-Doe-Spel voor te stellen. Een spel dat ontwikkeld werd voor alle Mortselse kinderen (en hun vriendjes, broers, zussen, ouders en grootouders).

Want die mogen natuurlijk meespelen! Via de Mortselse basisscholen krijgen álle kinderen een Zomer-Doe-Spel mee naar huis, voor de start van de grote vakantie. En die is niet meer veraf…

 

In een doosje met 16 speelkaarten vind je activiteiten voor een hele zomer vol origineel spelplezier. Op ontdekking in Mortsel, een picknick in je bad bij slecht weer, geheime boodschappen achterlaten, een zoektocht naar een echte schatkist…, de avonturen die je deze zomer beleeft zijn te gek.

Ontdek wie Zoef Zoef, Arty Farty, Preppie Peppie en Loe Luckie zijn. Je komt ze deze zomer niet alleen in het Zomer-Doe-Spel tegen, maar je vindt ze ook op straat. Want ze zijn op vakantie in Mortsel.

“Na een bijzonder en moeilijk coronaschooljaar is het de hoogste tijd voor een heerlijk Doe-Spel! Want de zomer, die begint in Mortsel,” aldus Ilse Lacante, schepen bevoegd voor vrije tijd.

Heb je deze zomer een vriend of vriendinnetje op bezoek die ook een Zomer-Doe-Spel wil? Of woon je in Mortsel maar ga je elders naar school? Kom dan een extra Zomer-Doe-Spel ophalen aan het stadsonthaal of in de bib tijdens de openingsuren. Via de balies van bib en stadsonthaal worden trouwens ook buttons verdeeld voor de kinderen die het spel gebruikten (en voor anderen). Zowel het Zomer-Doe-Spel als de buttons zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar aan de balies.

Krijg je er niet genoeg van, dan vind je via www.mortsel.be/zomerdoespel ook een printbare versie.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel
Foto’s ©Lokaal bestuur Mortsel

Foto:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.