Foto copyright: PGRA provincie Antwerpen

ANTWERPEN – Zondag 13 februari 2022, start om 11u, provinciaal groendomein Rivierenhof in 2100 Deurne.

Grappig verkleed, dubbele pret

Wie graag sportief uit de bol gaat en terloops met een prachtige prijs wil gaan lopen, kan tot 11 februari inschrijven voor de jubileumeditie van de Rivierenhof Valentijnrun. Al meer dan vijfhonderd deelnemers hebben dat intussen gedaan. Zij zijn volop aan het sudderen op en knutselen aan een outfit, want de funloop van 5 of 10 km in het Rivierenhof beloont alle deelnemers met hartverwarmende attenties en wie leuk verkleed is nog meer dan de anderen.

 

Liefde is … ervoor blijven gaan

De populaire recreatieve loop gaat traditioneel door op Valentijn of de zondag ervoor. Het is sinds 2019 geleden dat de liefde voor het Rivierenhof op een sportieve manier in de kijker kon worden gezet. In 2020 gooide het stormweer tot twee keer toe roet in het eten en toen nam het coronavirus de rol van boosdoener over. Maar na vier pogingen is het op zondag 13 februari 2022 dan toch eindelijk zover: de langverwachte 10e Rivierenhof Valentijnrun! Deelnemen is gratis, vooraf inschrijven via www.antwerpathletics.be is verplicht.

Wanneer en waar:

Zondag 13 februari 2022.

Vanaf 9u: kleedkamers en douches aan Atletiekkamer Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 480, 2100 Deurne.

Startschot om 11u: Rivierenhof parkingang Oost, Ruggeveldlaan / Parkweg, 2100 Deurne.

 

Deelnemen:

Gratis! Maar vooraf online inschrijven is verplicht (uiterlijk 11 februari 2022) via www.antwerpathletics.be

Evenement conform de geldende coronamaatregelen, CST nodig.

 

Meer info:

Infopunt Domeinwacht Rivierenhof op T 03 360 52 18.

 

Websites:

www.provincieantwerpen.be > Kalender Rivierenhof

www.antwerpathletics.be

Social media:

www.facebook.com  > Rivierenhof

www.facebook.com > Antwerp Athletics

www.instagram.com > Rivierenhof

www.twitter.com > DeDomeinen

Persbericht: Agendatip provincie Antwerpen
Foto’s copyright: PGRA provincie Antwerrpen

Foto copyright: PGRA provincie Antwerpen

Foto copyright: PGRA provincie Antwerpen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten