Foto:

ANTWERPEN – Leerlingen van 4TBB overhandigen speculaaspakketjes aan blinden en slechtzienden


Op 6 december bezorgen de leerlingen van 4 technisch bakkerij speculaaspakketjes aan de bewoners van de Markgrave in aanwezigheid van Sinterklaas. Dit zijn tevens de leerlingen die een supergrote speculaasvent uit één stuk hebben gebakken.

De leerlingen versieren die grote sinterklaasprint van 1,89 meter volgens de traditie en dragen hem mee naar het centrum (als het weer dit toelaat). In de tuin van de Markgrave vertellen ze de bewoners het verhaal en de symboliek van het sinterklaasfeest.

De Markgrave is een vzw die ondersteuning biedt aan personen met visuele beperking. De verschillende diensten (Woonondersteuning, Dagcentrum, Revalidatie, IncluZIEN en Heropleiding) bieden zorg op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen. Het centrum ligt vlak bij PIVA en bouwde de afgelopen jaren een warme band op met de school.

Persbericht: Provincie Antwerpen
Foto’s: ©Provincie Antwerpen

(klik op foto’s om te vergroten)

Foto’s copyright ©Provincie Antwerpen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.