Foto: Poëzieweek

Mortsel – In het kader van Poëzieweek 2021 brengen de openbare bibliotheek en Kunstkring Sirkel een vleugje poëzie naar de straten van Mortsel. Van 28 januari tot 28 februari kan je in de etalages van meer dan 30 Mortselse handelaars de mooiste gedichten ontdekken. De dichters van Kunstkring Sirkel kropen in hun pen om gedichten op maat van de deelnemende winkels en horecazaken te schrijven. Het resultaat is een verzameling poëzie met een uniek Mortsels karakter. Laat je verrassen bij een winkelbezoek of trek eropuit om alle gedichten te ontdekken!

 

Aan het Stadsonthaal of in de bibliotheek kan je een kaartje met het overzicht van alle locaties afhalen.

 

“Wanneer cultuur en lokale economie de handen in elkaar slaan, bloeit er steeds iets moois! Het is hartverwarmend om te zien hoe in deze moeilijke coronatijden deze vorm van solidariteit op alle vlakken een win-winsituatie wordt, zowel voor de dichter als voor de handelaar!”, aldus Ilse Lacante, schepen.

Online vind je deze info ook op: https://mortsel.bibliotheek.be/

Persbericht: lokaal bestuur Mortsel

 

 

 

 

 

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.