Foto: Retrodag

Op zaterdag 12 en maandag 14 maart organiseert Opnieuw & Co haar jaarlijkse Retrodagen.

Een extra aanbod aan retro en vintage artikelen zal in alle winkels beschikbaar zijn.

 

Naar traditie organiseren alle Kringwinkels in Vlaanderen in maart de jaarlijkse Retrodag, waarbij er een extra aanbod aan prachtige retro en vintage artikelen in de winkels beschikbaar is. Opnieuw & Co doet hier uiteraard aan mee, en dit jaar niet met één maar twee Retrodagen, op 12 en 14 maart. Op zaterdag kunnen retrofans terecht in de zes Opnieuw & Co-winkels om unieke retrospullen te scoren. Op maandag wordt vervolgens een nieuwe lading retro goederen aangeleverd die de rest van de week verkocht zullen worden.

 

De Retrodagen zijn intussen een vaste traditie geworden. Opnieuw & Co verwacht in haar winkels dit jaar weer honderden vintageliefhebbers die retromeubelen, maar ook vintagekleding, brocante, servies en andere unieke spullen en hebbedingetjes op de kop willen tikken. Schatten uit de fifties tot de nineties, bij Opnieuw & Co vind je ze allemaal. Die ene retroparel die een klant op het oog heeft, kan een echte duurzame meerwaarde betekenen voor zijn of haar huis.

 

Iedereen is welkom van 10u tot 18u in de winkels in Duffel, Kessel, Kontich, Lier en de twee winkels in Mortsel. We houden ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Over vzw Opnieuw & Co

 Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

 Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Ma tot vrij van 10u tot 18u

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.be – www.facebook.com/opnieuwenco

Persbericht: Opnieuw & Co

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten