Video

MORTSEL – Na enkele jaren pech met het slechte weer is er dit jaar een mooie reveil met het zonnetje aanwezig.

Zes jaar geleden was er de eerste Mortselse uitgave van Reveil, een organisatie die inmiddels in vele Vlaamse steden en gemeenten rond Allerheiligen poëtische herdenkingsmomenten organiseert.

Wandelen langs de herinneringslaan

Naast dit speciale moment op 1 november 2022 kan elke bezoeker nog tot 8 november 2022 op eigen ritme langs de herinneringslaan een wandeling maken op de begraafplaats.  Bezoekers vinden dan gedichten van Mortselse dichters en een gedichtenboom.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.