Foto: Sint-Jozef school Kontich

Kontich – Onze reporter reedt deze middag voorbij Sint-Jozef en deze lag er verlaten bij.

Een leerkracht is buiten de school besmet geraakt met de Britse variant van het COVID-19 coronavirus.

Kontich heeft daarom onmiddellijk beslist om de hele school in quarantaine te plaatsen.

Dinsdag 19 januari zal de hele school getest worden.

Meer info volgt later.

Het komt alsmaar dichterbij, onze boodschap is: wees voorzictig!

 

Tekst: Mediagroep
Foto: ©Arne Willems

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.