Foto: Bibliotheek Mortsel

Mortsel Om de bibliotheek in Mortsel terug wat hedendaags te maken en de medewerkers meer tijd te geven  om de klanten te helpen zoeken naar de juiste werken. Gaat men in de bibliotheek een zelfuitleenbalie maken. Hier kunnen de mensen hun boeken zelf in en of uit-scannen en zo hebben de medewerkers meer tijd om activiteiten te organiseren of mensen aan de juiste lectuur te helpen.

Hiervoor zijn er wel kleine aanpassingswerken nodig en moet de bibliotheek dus sluiten vanaf Maandag 18 januari om de werken veilig te kunnen laten verlopen. Op 25 Januari zal de bib zijn deuren terug openen voor het publiek. Wij zijn vandaag een kijkje gaan nemen hoe de situatie nu is en zullen bij de opening aanwezig zijn.

Tekst: YD/Yadi-Media

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”320″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2500″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”16030,16031,16032,16033,16034,16035,16036,16037,16038″]

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.