Video:

MORTSEL – Marc Schrey voorzitter en stichter van cultuur en toerisme Mortsel had het idee om eens de oudste inwoners te verrassen met een bezoekje van de Sint en dit samen mee ondersteund met Brasserie De Vlegel.

Mortsel telt ondertussen we wat meer dan 100 jarige inwoners in haar Stad.

Ook schepen van zorg en gezondheid Gitta Vanpeborg (Vooruit – I Love Mortsel) kwam de jubilarissen in de bloemetjes zetten.

Marc en zijn team bezorgden deze jubilarissen een mooie zondag middag.

Tekst: D/V

Dit zijn de jubilarissen:

(klik op foto’s om te vergroten)

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten