Foto:

BOECHOUT – De afgelopen weken gingen de gemeente Boechout en de sportraad op zoek naar kandidaat-sportlaureaten.

Ondertussen zijn alle nominaties binnen en zijn de kandidaten bekend. Wie wordt de grandioze trainer, de fenomenale sporter en de super sportvrijwilliger van het afgelopen jaar? Nog tot en met 1 februari kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet.

 

“Na twee digitale edities van ons Feest van de Sport, organiseren we dit jaar opnieuw een echt feest in Sportpark Sneppenbos”, legt schepen van Sport Rudi Goyvaerts uit. “Daar zetten we onze sportkampioenen en -laureaten van het afgelopen jaar in de bloemetjes”, zegt hij.

 

Stem op je favoriete laureaat

 

De afgelopen weken kon iedereen kandidaat-sportlaureaten nomineren voor de titel van grandioze trainer, fenomenale sporter, super sportvrijwilliger of sportieve nieuwkomer. “In totaal zijn er 11 genomineerden. Iedereen kan nu stemmen op z’n favoriet. Hopelijk wordt het opnieuw een spannende strijd”, zegt Rudi Goyvaerts.

 

Stemmen kan nog tot en met 1 februari via www.hoplr.com/enquete/sportlaureaten2022. Alle uitgebreide informatie en foto’s van de genomineerden vind je op www.boechout.be/feestvandesport. Ook een vakjury zal punten uitdelen. De winnaars ontvangen een prijs ter waarde van 125 euro.

 

Feest van de Sport

 

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Feest van de Sport op vrijdag 3 februari in Sportpark Sneppenbos. Iedereen is er welkom vanaf 19.30 uur. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Hilde Van Malderen, voetbaljournaliste en fervent sportliefhebber. Als afsluiter is er een afterparty, georganiseerd in samenwerking met Spartans Academy vzw.

Persbericht: Gemeente Boeuchout

Foto:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten