Foto: Copyright Urania

HOVE – Kom op vrijdag 12 en zaterdag 13 november 2021 ’s avonds bij Urania kijken naar de maan, sterren en planeten.

Samen met een heleboel andere sterrenwachten en amateurastronomen zetten we twee avonden onze telescopen buiten!

Dit jaar is er extra aandacht voor de sterrenbeelden, want STERREN spreken nu eenmaal tot de verBEELDing.
Tijdens de sterrenkijkdagen kom je te weten welke sterrenbeelden er zoal aan onze hemel staan, hoe ze aan hun naam kwamen en hoe je ze makkelijk kan terugvinden!

Meer info op: https://www.urania.be/

Facebook: https://www.facebook.com/volkssterrenwachtUrania

Tekst: Urania

Foto: Copyright Urania

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten