Video:

MORTSEL – Zaterdag hadden we een heel interessant gesprek met Steven Terlaeken hoe het nu momenteel gesteld is na de overstroming van deze zomer in Wallonië.

Steven en Co trachten nog elke week naar Wallonië te gaan om te blijven helpen, want het is daar nog altijd schrijnend en de problemen zullen daar nog wel enkele jaren aanhouden.

Steven doet ook een oproep naar allerlei gerief dat U nog wil en kan schenken waaronder ook dringend gevraagd wordt naar verwarmingstoestellen en nog zoveel meer, nu de winter voor de deur staat!

Meer info jan U terugvinden op onderstaande linken:

 

Tekst: YaDi Media

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.