Foto: Thomas Van Gorp (CD&V)

EDEGEM – Thomas Van Gorp legt maandagavond de eed af als gemeenteraadslid, ter tijdelijke vervanging van zijn cd&v-collega Ann De Cleyn, die een heelkundige ingreep moet ondergaan.

Thomas Van Gorp is 33 jaar, werkt als IT-consultant en woont in Buizegem. Hij is ook Edegems cd&v-jongerenvoorzitter. Thomas is sinds jongsaf actief bij KSJ Parsival (nu KSA Lancelot), was 10 jaar bureaulid van de Edegems Jeugdraad en besteedde samen met de cd&v-jongeren de afgelopen jaren veel aandacht aan het verbeteren van de Edegemse fietsinfrastructuur.

Thomas Van Gorp:

“Ik ben enorm blij met de kans die de partij mij geeft. Al hoop ik natuurlijk in de eerste plaats dat Ann snel terug herstelt en haar plaats in de gemeenteraad terug kan innemen. Ik heb er uiteraard enorm veel goesting in en ben niet van plan om de komende maanden een doortocht in stilte te maken. Ik ga niet nalaten voorstellen in te dienen op de gemeenteraad en tussen te komen waar ik dat nodig acht.”

Fractieleider Bart Breugelmans:

“In ons vernieuwings- en verjongingstraject dat we al voor de vorige verkiezingen zijn gestart, is dit de logische volgende stap. Als jongerenvoorzitter heeft Thomas al veel

werk verricht voor de partij. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat hij dat goed gaat doen! Veel dank ook aan alle meer ervaren cd&v’ers die aan hun mandaat verzaken, zodat Thomas zijn eerste ervaring kan opdoen als raadslid.”

Persbericht: Thomas Van Gorp

Thomas Van Gorp TappenRockEdegem

Thomas Van Gorp

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.