Video:

Altijd leuk een fotomodel te hebben

MORTSEL – Het was een leuke bedoeling afgelopen zaterdag in de Parkschool Mortsel

Tweemaal per jaar komen de leerkrachten, ouders en sympathisanten samen om de tuin en dierenverblijven terug mooi te maken en op te kuisen.

Bij het afsluiten van de werkzaamheden werden ze getrakteerd op een lekker uitgebreid omelet, waarover de Parkschool ook goede leerkarachten – koks beschikt.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten