Video:

Iedereen welkom in zomerbar BarBaar

Net voor de opening van zomerbar BarBaar, gingen we een kijkje nemen in het Altenapark, de komende maanden de place to be voor wie houdt van gezelligheid en een natje en een droogje.

Tine De Weerdt en Wim Gyselen zijn twee bezige bijen en ondernemers pur sang. Tine baat een kapsalon uit in Edegem en Wim verovert hoe langer, hoe meer de biermarkt met zijn Mokke-bier (ondertussen worden de Mokkes gretig gedronken in Kontich en heel brede omgeving). Toch vinden ze daarnaast nog de tijd om – samen met een schare medewerkers – voor de derde keer BarBaar op poten te zetten. Het concept blijft hetzelfde. Groot en klein is welkom, de sfeer is gemoedelijk en  de kleinsten kunnen zich uitleven in de speeltuin.  Iemand een hongertje?  Geen paniek, ook daar hebben ze aan gedacht. Nicho Rillaerts verrast je met de heerlijkste hamburgers en nacho’s. Voor de kleine honger bestel je gewoon een portie zoete frietjes of  fingerfood. Nieuw dit jaar is pizzabakkerij Doppio Palmo. Annelies, Sander en Dimitri bereiden de lekkerste pizza’s in een  Italiaanse houtoven. Ook de echte Italiaanse tapasplankjes zijn een aanrader.

Gezien de coronamaatregelen worden drank en eten aan tafel besteld en gebracht.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten