Foto:

Allemaal Prikkies

Een belangrijke dag voor de jongste bezoekers van het vaccinatiecentrum. Gisteren werden de Prikkies uitgedeeld. Prikkie is de mascotte

van Vaccinatiecentrum ZORA in Lint. Op de dag van hun eerste prik kregen alle kindjes tussen 5 en 11 jaar een knutselblad mee naar huis met daarop een afbeelding van Prikkie. De kindjes mochten Prikkie kleuren, uitknippen en ineenknutselen. Wie het afgewerkte knutselwerkje meebracht voor de tweede prik, maakte kans op een mooie prijs. Het vaccinatiecentrum ontving meer dan 2000 kunstwerkjes! Gisteren kregen 12 kinderen tussen 5 en 11 jaar, twee per gemeente, elk een boekenbon van 20 euro en een 3D-geprint beeldje van Prikkie.

 

Kortom Communicatie Award

Elk jaar reikt Kortom vzw, de vereniging voor overheidscommunicatie, een award uit voor de beste overheidscommunicatiecampagne van het jaar. De communicatiegroep van het Vaccinatiecentrum ZORA in Lint (met daarin de communicatieverantwoordelijken van de gemeenten Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, de eerstelijnszone en de centrummanagers) voerde een uitgebreide communicatiecampagne rond het vaccinatiecentrum en diende vol vertrouwen een dossier in. Gisteren werd bekendgemaakt dat de campagne werd geselecteerd en tot het groepje van vijf laureaten hoort, die binnen de categorie overheid kans maken op een prijs. “Groot gelijk”, vindt Erik Broeckx, burgemeester van Mortsel: “want dit is een pakkende communicatiecampagne met veel lokale accenten. Affiches van onze eigen inwoners, filmpjes met lokale BV’s, een specifieke nieuwsbrief voor de vrijwilligers…  Zowel in print, digitaal als sociale media was alles van hoge kwaliteit. Het VC kreeg regelmatig televisieploegen over de vloer, van zowel regionale als nationale zenders, en droeg zo bij aan het positieve imago van alle vaccinatiecentra in heel Vlaanderen. Wij zijn als bestuur heel blij met deze geslaagde intergemeentelijke samenwerking, die tot zo’n hoge vaccinatiegraad heeft geleid.

 

Naast de Kortom communicatie award overheid, die door een jury wordt toegekend, is er ook een Publieksprijs. Iedereen kan stemmen op de beste communicatiecampagne via deze link: https://www.kortom.be/communicatieawards/#publieksprijs.

Woensdagavond 20 april worden de winnaars van de Kortom Awards bekendgemaakt.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel
Foto : copyright Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten