Elk jaar reikt Kortom vzw, de vereniging voor non-profit- en overheidscommunicatie, een award uit voor de beste communicatiecampagne van het jaar.

De communicatiegroep van het Vaccinatiecentrum ZORA in Lint (met daarin de communicatieverantwoordelijken van de gemeenten Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, de eerstelijnszone en de centrummanagers) voerde een uitgebreide communicatiecampagne rond het vaccinatiecentrum en diende vol vertrouwen een dossier in.

Gisteren werden de laureaten bekendgemaakt. Het vaccinatiecentrum in Lint ging overtuigend met de publieksprijs aan de haal.

Groot gelijk”, vindt Erik Broeckx, burgemeester van Mortsel: “want dit is een pakkende communicatiecampagne met veel lokale accenten. Affiches van onze eigen inwoners, filmpjes met lokale BV’s, een specifieke nieuwsbrief voor de vrijwilligers…  Zowel in print, digitaal als op sociale media was alles van hoge kwaliteit. Het VC kreeg regelmatig televisieploegen over de vloer, van zowel regionale als nationale zenders, en droeg zo bij aan het positieve imago van alle vaccinatiecentra in heel Vlaanderen.”

Koen T’Sijen, burgemeester van Boechout vult aan: “Wij zijn als bestuur heel blij met deze geslaagde intergemeentelijke samenwerking, die tot zo’n hoge vaccinatiegraad heeft geleid. En een publieksprijs is de mooiste prijs voor een campagne die voor zo’n groot publiek is opgezet.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten