Video:

KONTICH – Bij Kristin en Ivan van de ambachtelijke bakkerij St. Rita in Kontich, was het deze nacht en vandaag heel druk met verloren maandag.

De worstenbroden en appelbollen waren klaar tegen opening van de winkel waar het al vanaf 08.00 uur aanschuiven was.

Wat ons ook verbaasde is dat bakker Ivan de appels zelf nog schelde dus deze konden niet verser zijn.

Wij konden ons in ieder geval niet inhouden, door de reuk van de vers gebakken worstenbroden en appelbollen, zijn wij er alvast aan begonnen. En ja bijzonder lekker zijn ze wel!

Meer info over deze ambachtelijk bakkerij vindt U op:

https://bakkerijstrita.be/

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten