Mortsel – Het was een hoogdag afgelopen vrijdag in het WZC Mayerhof vzw te Mortsel.

Mevrouw Maria Gillis mocht afgelopen vrijdag 101 kaarsjes uitblazen. Het zou vorig jaar een groot feest geweest zijn op 30 april dat zij 100 werd, maar plotseling dook het COVID-19 coronavirus de kop op.

 

Het was een komen en gaan de afgelopen vrijdag. Ook schepen van zorg en gezondheid Gitta Vanpeborgh (VOORUIT – I Love Mortsel) kwam in naam van de Burgemeester en Lokaal bestuur Mortsel afgezakt naar WZC Mayerhof voor een woordje uitleg en had ook aangename verrassingen bij

Tekst: DV/Yadimediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.