[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=qucIA62D1oE” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16417|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/4Tact.jpg|caption^null|alt^null|title^4Tact|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Met zijn vieren vormen deze mannen samen 4Tact. Hun intentie was , en is nog steeds , een eerbetoon aan de Strangers.  Met hun medley zijn ze iets meer dan een jaar geleden van start gegaan. Corona heeft echter een domper op de vreugde gezet. Maar ze zijn niet bij de pakken blijven zitten. Hierover hebben we een klein gesprekje gehad met de zangers.

De data van het optreden in het Fakkeltheater liggen nog niet vast door de huidige coronamaatregelen . Voor meer info hieromtrent hou regelmatig de Facebookpagina in het oog.

Website: https://4tact.be/

Facebook: https://www.facebook.com/4TACT/

Tekst: Brita/Mediagroep

 

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.