Flyer:

KONTICH/MORTSEL – Het begon allemaal 30 jaar geleden voor Art Of Confusion & 7Theaven.

Weet je nog wel… meer dan 30 jaar geleden speelde zo ook onder de naam Art Of Confusion de zalen plat in Mortsel en omstreken met hun discobar en nu zijn ze uitgeroeid tot één van de grootste firma’s van België en omstreken met Professional AV productions & support alsook Creators of Fantasy en podium bouwers.

Website: https://artofconfusion.be/

Zij waren ook mee zwaar getroffen in de evenementensector door het COVID-19 coronavirus, maar zijn niet bij de pakken blijven zitten.

Ze hebben nog leuke plannen, dat hoor je in de reportag.

Je kan nu vanaf aanstaande zaterdag in een ontspannende en gezellige sfeer naar het EK kijken op een zeer groot scherm.

The Garden is er speciaal voor U, je kan reserveren via mail op:

Tekst: DV/Yadimeia

Foto: The Garden

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.