[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=QbztUgmsYSM” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15795|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/12/Buurtboener-Jurgen.jpg|caption^null|alt^null|title^Buurtboener Jurgen|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Foto: bedankje voor het terug bezorgen van een bankkaart

Foto: het resultaat

Foto: opruimen van een paar uurtjes werk

Foto: Volle karren skluikstort

Mortsel – Jurgen Lepinoy (51) is al vele jaren vrijwilliger buurtboener bij Lokaal Bestuur Mortsel.

Woensdag nam Jurgen de parking van de Action – Wibra en Telenet onder zijn hoede. Wat jij daar allemaal tegenkwam is niet te geloven, van volle flesjes drank tot mondmaskers en zelfs schijfremmen van auto’s, gewoon teveel om op te noemen.

Na een paar uurtjes werk lag de parking er terug netjes bij maar voor hoelang het duurt?

Zelfs rond 20U00 vond hij nog een bankkaart, die hij via Messenger aan de rechthebbende persoon heeft terug bezorgd, waarvoor hij iets lekkers heeft terug gekregen.

Tekst: Mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.