Video afspelen

Mortsel – Maandag rond 14U30 was het dan zover het eerste slechtvalk kuikentje zag het levenslicht. daarna volgde er dan vlug het tweede en derde. Bij het maken van deze compilatie was het vierde eitje laat nog even op zich wachten.

Wie het vrouwtje en het mannetje is kan je goed zien in deze compilatie, het vrouwtje is groter en ongeringd en het mannetje  heeft een kleurring “C7” aan.

02 maart 2021: Het eerste eitje!

04 maart 2021: Het tweede eitje.

06 maart 2021: Het derde eitje.

08 maart 2021: Het vierde eitje!

De nestkast op de schoorsteen is van september 2002, dus doet al vele jaren dienst voor de slechtvalk.

Nog meer info kan U terugvinden op de website: https://www.agfa.be/slechtvalken/

Tekst: DV/Yadimediagroep

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.