[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=N4x3dlLsYv4″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15538|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/10/Guy-Yannick.jpg|caption^null|alt^null|title^Guy & Yannick|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Dankzij de EDC kaart (European Disability Card) kunnen personen met een handicap voordelen genieten bij deelnemende organisaties in de sector van cultuur, sport en vrije tijd. De doelstelling is om dit aanbod  een pak toegankelijker te maken voor hen.  In het zwembad “Den Bessem” is dit bijvoorbeeld al het geval, maar het bestuur Mortsel wil verder gaan.  Een interview door Yadi Media.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Door Dirk Vervoort

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.