[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=xk-tvsavvU8″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16307|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/02/Koekenstad.jpg|caption^null|alt^null|title^Koekenstad|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Dirk Brentjens in gesprek over Antwerpen Koekenstad en Pateekes week

Mortsel – Brita had een aangenaam gesprek met Dirk Brentjens die een grote passie heeft voor heemkunde en cultuur.

Waarover Dirk het heeft hoor je in deze reportage.

Website: www.antwerpenkoekenstad.be

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.