[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=7lAE4_YeATA” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15783|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/11/BollekeMuis-Temdewulf.jpg|caption^null|alt^null|title^BollekeMuis & Temdewulf|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – De wolf was lenig en sportief. De muis kon de mooiste dingetjes maken van beukenootjes en takjes.  In die tijden mochten de boskindjes weinig buiten komen.  Er viel niet zo veel te beleven vanwege een bacterie. Alle kindjes verveelden zich.  Laten we iets leuks doen voor hen zeiden de wolf en de muis. 

Sindsdien sloegen Bollekemuis en Temdewolf de pootjes in elkaar en organiseerden ze gratis online crea-yoga workshops voor kinderen.

 

Tekst: Wim de Bie

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.