[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=2VAm6J0mR1g” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16442|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Fietsenstalling-Kontich-video.jpg|caption^null|alt^null|title^Fietsenstalling Kontich video|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Foto: ©CD&V Kontich

Kontich – De bestaande fietsstallingen aan de sporthal en het zwembad De Nachtegaal voldoen niet aan de moderne veiligheidsvereisten. Dat stelde CD&V-fractieleider Marc Van den Brande op 15 maart tijdens de gemeenteraad. Hij vroeg dan ook aan het schepencollege om een aantal nieuwe fietsstallingen te plaatsen die de fietser toelaat zijn fiets veilig achter te laten.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.