[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=CLFjWzimhw8″ yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16026|url^http://54.93.73.139/wp-content/uploads/2021/01/Da-Franco.jpg|caption^null|alt^null|title^Da Franco|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

EDEGEM – Voorbije week heeft de gemeente Edegem er een nieuwe pizzeria bij.

De Familie Mandaglio heeft als liefhebber van de echte Italiaanse keuken, een nieuwe pizzeria gemaakt in de Oude Godstraat te Edegem.

Deze familie is met deze nieuwe pizzeria niet aan hun proefstuk toe. Zo hebben ze vorig jaar een takeaway geopend in s’-Gravewezel (Da Franco). Hebben ze verder een restaurant in Sint-Job (La Dolce Vita), en een in Boechout (La Vita e Bella). Daar komt nu een tweede Da Franco bij in Edegem.

Advertisements

De nieuwe zaak bevind zich vaar het voormalige “Reizen Spillemaeckers” huisde in de  Oude Godstraat aan het kruispunt met de onafhanklijkheidsstraat.

Hier hebben ze een kleine maar gezellige pizzeria gemaakt met zicht op de keuken, waar de pizza word gebakken “terwijl u wacht”.

Door de huidige corona-maatregelen is het momenteel enkel een takeway, maar nadien kan men aan een toog binnen de pizza ter plaatse benuttigen. Of misschien buiten in de zon (men gaat een aanvraag doen voor een terras).

De klanten van deze zaak mogen rekenen op een originele pizza van topkwaliteit. Men laat de bloem voor het deeg, de salami en nog andere ingrediënten tot het water toe, speciaal uit Italië overkomen. Voor de beste en origineelste smaak.

Als men niet kan kiezen tussen de verschillende soorten of je hebt niet veel honger kan men na de corona ook per pizzapunt bestellen.

Franco krijgt in zijn (ondertussen al pizzaketen) hulp van zijn dochters Cynthia en Sara.  Cynthia zal zo de opstart van de nieuwe zaak begeleiden. Hiervoor stond ze in La Vita e Bella (Boechout) maar door de corona is het daar nu rustiger dus heeft ze tijd om mee te helpen met de nieuwe zaak. Sara helpt in de kleinere versie van Da Franco in s’-Gravewezel.

De pizzaria is alle dagen open van 17 tot 22 uur behalve op Maandag. Bestellen kan via hun website: https://www.dafranco-takeaway.be/ of telefonisch op het nummer 03/488 78 54

Tekst: YD/Yadi-Media

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”320″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2490″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”16021,16022,16023,16024,16025″]