[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=7HItWMc9SW8&t=1s” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15939|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/12/Politie-Minos-virtueel.jpg|caption^null|alt^null|title^Politie Minos virtueel|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – De politiezone MINOS (Mobiele Interventie Oostrand Stad) nam vorige maand haar intrek in het nieuwe commissariaat in de Drabstraat te Mortsel (aan de site van de Colruyt en de Sport Fanatics). 

 

Mortsel TV interviewde burgemeester Dis Van Berckelaer en korpschef Siegfried Mertens en neemt u mee op een virtuele toer door het splinternieuwe gebouw. Hier vindt u voortaan alle diensten, uitgezonderd de wijken.

Tekst: Wim De Bie

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.