[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=4Pj1qlVZF6w” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16364|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Philippe-Muyters-nieuwe-schepenen.jpg|caption^null|alt^null|title^Philippe Muyters nieuwe schepenen|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel/Edegem – Wij hadden afgelopen zaterdag een heel leuk gesprek met schepen Philippe Muyters (N-VA).

Philippe Muyters legde vorige week maandag de eed af als nieuwe schepen in Edegem. Alhoewel hij al lang actief was in Edegem, Philippe was al Voorzitter van de Gemeenteraad, hij vervangt nu al schepen Birre Timmermans (N-VA).

 

Tekst: DV/YaDi Mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.