MORTSEL/KONTICH – Wil je eens in luxe gevaccineerd worden en heb je nog nooit in een limousine mee gereden dan is dit de kans bij uitstek.

Peter van Pary Ride heeft voor U een mooi en goedkoop concept uitgewerkt voor dit waar te maken, en deze ritten naar het vaccinatiecentrum ELZ ZORA in Lint zijn heel goedkoop, jij krijgt er ook vriendelijke en behulpzame chauffeurs bij.

Meer info vindt U ook terug op:  https://www.partyride.be/

Tekst: DV/Yadimedia

(klik op foto’s om te vergroten)

Video

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Door Dirk Vervoort

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.