[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=LoXPbPiBEpE&t=221s” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15218|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/08/Radio-Expres.jpg|caption^null|alt^null|title^Radio Expres|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

In de jaren ’80 en ’90 was Radio Expres een toonbeeld in Antwepren en Vlaanderen.

Zij zonden uit vanuit de winkelgalerij in ‘De Boerentoren’

Na vele jaren zijn ze er dan mee opgehouden, maar niet getreurd In september 2019 zijn ze terug heropgestart met nieuwe jinglepakket en een nieuwe studio.

Hoe en wat en wanneer kan je hier bekijken in het uitgebreid interview met boegbeeld Marc Dhollander van Radio Expres.
je kan Radio Expres beluisteren via 105.4 FM en via www.radioexpres.be

Geniet van ‘Dé radio van ’t stad’ via 105.4 FM

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.