[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ULxfRadMshk” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16425|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Vaccinatiecentrum-EL-ZORA.jpg|caption^null|alt^null|title^Vaccinatiecentrum EL ZORA|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Lint/Mortsel – In het vaccinatiecentrum van ELZ ZORA wordt volop gevaccineerd en wij gingen eens een kijkje nemen hoe het er aan toe gaat.

Ook José Sebrechts een 89 jarige roept ook iedereen op om zich te laten vaccineren en hoopt ook zo dat het normale leven terug kan hernemen.

Tekst: DV/Yadi Mediagroep

Advertentie

Sponser Vakantiewoning Vresse-Sur-Semois Chariere banner

Advertentie

Sponser Jumpfever Hove banner width=

Advertentie

Sponser Bar Brial banner width=

Advertentie

Sponser Cocoenen films banner width=

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.