[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=nN8Ajh42ifM” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15734|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/11/Kabouterinvasie.jpg|caption^null|alt^null|title^Kabouterinvasie|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Al enkele Kabouters van onze eindtechnieker Yannick.

Mortsel – Jesse en Veerle van STAM (oudercomité van de Parkschool) vertellen over het recente verschijnen van meer en meer kabouters in Mortsel.

De reden voor deze plotse kabouterinvasie is onduidelijk. Misschien het goede weer, het vele groen in Mortsel of komen ze in de herfst gewoon eens extra piepen.

Kabouters zijn echte dierenvrienden en volledig ongevaarlijk. Ze willen niets liever dan alle Mortselse kinderen ontmoeten. Sommigen zijn echter zeer verlegen en schuw. Vandaar deze oproep om je aan te melden als kabouterspotter en zo veel mogelijk foto’s door te sturen. Alleen op deze manier komen we meer te weten over deze zeldzame wezentjes.

Er zijn in Mortsel nu al een tiental vaste kabouterplekjes, waar je zeker een kabouterhuisje gaat vinden. Deze kabouters hebben ook een opdrachtje of een verhaaltje in petto. Je vindt deze plekjes op onderstaande kaart.

Soms verschuilt een kabouter zich ook in kelders of tuinhuisjes. Het comité doet hierbij een oproep om deze eenzaten wat meer ruimte te gunnen. Kabouters zijn over het algemeen veel gezonder en gelukkiger in een voortuintje in de open lucht. Dat is ook belangrijk voor de andere kabouters om zich minder eenzaam te voelen. Misschien wordt op die manier Mortsel wel een echt kabouterdorp, met een spannende zoektocht naar alle kabouters in Mortsel.

Tekst: Wim De Bie

Plan Mortsel:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.