[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=uNaETtb0HQw” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16393|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Karnamor-12-maart.jpg|caption^null|alt^null|title^Karnamor 12 maart|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Voor tweede jaar op rij geen carnaval stoet in Mortsel door het CODID-19 coronavirus. Maar dat hield het bestuur van Karnamor niet tegen om toch dit jaar naar jaarlijkse traditie een geschenk af te geven aan burgemeester Erik Broeckx (N-VA).

 

Voorzitter van Karnamor Kevin Van Asch samen met FEN Vlaanderen Piet De Clercq secretaris deelde medailles uit aan burgemeester Broeckx.

 

Normaal gezien zou dit weekend de driedaagse van start gaan, volgend jaar zal Karnamor eens zo straf knallen, is ons in de oren gefluisterd en zal ook voor de eerste keer deze drie daagse live uitgezonden worden op tal van sociale media kanalen.

Tekst: DV/Yadi Mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.