[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=c7-xh_gaO-Y” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15890|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/12/Klimboom.jpg|caption^null|alt^null|title^Klimboom|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Foto: Hier brandt een vlam voor jou

Mortsel – Voor de warmste week hebben alle leerlingen van de kleuter- en lagere school theelichtjes geknutseld.

Deze werden bezorgd aan het Mayerhof, het Meerminnehof en Rubens te Mortsel. Ook naar Capenberg te Boechout werden er theelichtjes gebracht. Daar zongen de leerlingen van het vijfde leerjaar 3 kerstliedjes.  De mensen van het woonzorgcentrum waren heel enthousiast en dankbaar voor het warme bezoek.

De buren werden tijdens de middag ook aangenaam verrast, daar werd een theelichtje aan de deur gezet.

De leerkrachten hebben dit geduid aan alle leerlingen om het warm lichtje in hun hart te delen met iedereen in deze moeilijke tijden. Speciaal voor deze actie lieten we 2 spandoeken maken om dit initiatief duidelijk in de kijker te zetten.

  • Het eerste en tweede leerjaar bezorgden ze aan de buren.
  • Het derde ging naar het Mayerhof.
  • Het vierde ging naar het Meerminnehof.
  • Het vijfde ging naar Capenberg.
  • Het zesde fietste naar Rubens.
Tekst: Basisschool Klimboom

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”200″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2500″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”15880,15881,15882,15883,15884,15885,15886,15887,15888,15889″]

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.