[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=YqpDeeA3K6s” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15721|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/11/Wereldballen-uitgelicht.jpg|caption^null|alt^null|title^Wereldballen uitgelicht|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Waartoe Corona leiden kan.  Eindelijk nog eens een kookboek van een minder bekende Vlaming en Mortselaar.  Jelte stortte zich tijdens de lockdown op het uitwerken van een kookboek met balletjes recepten uit de hele wereld.  Balletjes met gehakt of vis.  Vegetarisch, hartig of zoet. Arancini of Kofte. Afrikaans, Zuid-Amerikaans of IndischAllemaal verzameld in een professioneel hobby-kookboek, toegankelijk voor iedereenPast zeker goed bij de kerstballen onder de kerstboom!

Tekst: Wim De Bie

(klik op foto’s om te vergroten)

[dt_media_gallery_carousel image_sizing=”proportional” image_border_radius=”0px” speed=”320″ autoplay=”y” autoplay_speed=”2500″ project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”15710,15711,15712,15713,15714,15715,15716,15717,15718,15719,15720″]

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.