[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=OMocsoJPgBE” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15468|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/09/Mondmaskersclips.jpg|caption^null|alt^null|title^Mondmaskersclips|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Patrick Paelman stond ook in de Gazet Van Antwerpen met het printen van mondmaskersclips. Wij hadden ook al met Patrick een online interview gehad op 22 april. Hier is ook nog eens zijn interview.

Creatieveling Patrick Paelman startte een tijdje geleden met het printen van ventielen voor beademingstoestellen. Toen de bedrijven in actie schoten, schakelde hij over op clips om de rekkers van mondmaskers bij elkaar te houden. Tot op vandaag heeft hij er al meer dan 6000 gemaakt, en deelt die gratis uit aan iedereen, met voorrang van mensen uit de zorg etc.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.