[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ppn4M2df7Lw” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16431|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Met-Party-Ride-naar-vaccinatiecentrum.jpg|caption^null|alt^null|title^Met Party Ride naar vaccinatiecentrum|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel-Lint-Kontich – Peter Van Eyndhoven van Party Ride biedt een ongelooflijk service aan. Hij stelt zijn limousines/taxi’s ter beschikking om iedereen te vervoeren naar het vaccinatiecentrum in de AED Studios te Lint aan een zeer goedkope vaste prijs.

Een anoniem Mortsels bedrijf was hier echt van onder de indruk dat deze Peter contacteerden en gratis 10 ritten aanbood aan de volgende klanten van Peter die naar het vaccinatiecentrum vervoerd moeten worden.

Tekst: DV/Yadi Mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.