[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=lo0RoUkVOXY” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15584|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/10/Nachtwerken-voor-De-Kompanie-vzw.jpg|caption^null|alt^null|title^Nachtwerken voor De Kompanie vzw|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Collage:

Mortsel – Donderdag nacht op vrijdag morgend was het alle hens aan dek in Mayerlei te Mortsel. De betonplaat van het woonproject De Kompanie vzw werd er gegoten.

Yadi Media TV was er ook bij om deze werken mee op te volgen. Er stond een grote betonpomp en er werden constant grote betonwagens van elk 10 kuub aangereden.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.